Sot merret vendimi edhe për rastin “Transportuesi”

Në Gjykatën themelore penale Shkup sot duhet të kumtohet aktgjykimi për lëndën “Transportuesi”, në të cilën të akuzuar janë ish-kryetari i Komunës së Manastirit, Vlladimir Taleski dhe rreth 20 persona të tjerë.

Të akuzuarit ndiqen për keqpërdorim të pozitës zyrtare lidhur me organizimin e transportit të fëmijëve në Manastir, me çka është bërë keqpërdorim i rreth 360.000 eurove.

Lënda u hap nga ana e Prokurorisë Speciale Publike, ndërkaq e udhëhoqi gjykatësja Dobrilla Kacarska.

Related posts

Inspektorati ka mbyllur 22 lokale, 60 tregtarë kanë rritur çmimet e limonëve

admin

Filipçe: Në funksion edhe dy laboratorë për testim

admin

Dy persona e kanë humbur jetën, 44 raste të reja, gjithsej 329

admin

SPB Tetovë me apel të rëndësishëm për qytetarët

admin

Lehtësim i mundur i masave në segmentet më pak të rrezikshme

admin

Nesër Pendarovski mbledh Këshillin e Sigurisë

admin