Sot jepet vendimi për rastin “Titanik 3”

Të akuzuarit në rastin “Titanik 3”, Ejup Alimi dhe Ismet Guri, do të dëgjojnë sot aktgjykimin e dhënë nga gjyqtarja Maria Kletniçka në Gjykatën Penale të Shkupit.

Sipas aktakuzës së ngritur nga ish-Prokuroria Speciale Publike, të akuzuarit akuzohen për parregullsi zgjedhore në Çair në zgjedhjet lokale të vitit 2013.

Procedura gjyqësore për “Titanik 3” deri më tani ka rifilluar dy herë. Pasi gjykatësi Olja Ristova u largua nga rasti në mars të vitit të kaluar. Përfaqësues të aktakuzës janë prokurorët Fatime Fetai dhe Gavril Bubevski.

Related posts

Filipçe: Prej sot jam në izolim shtëpiak, Ministria vazhdon punën

admin

Sheqerinska: Ushtria do të sigurojë institucionet vitale shtetërore

admin

Davitkovski: Nuk mund pa bazë ligjore të ulen pagat e të gjithëve në sektorin publik

admin

Pacienti shkoi në berber, 5 mijë euro gjobë

admin

Çka do të bëjë BESA pasi ZAEV refuzon një shqiptar për KRYEMINISTËR?

admin

Virusi korona në RMV, këto janë vendimet e Qendrës për menaxhim me kriza

admin