Nëse iu skadon viza Shengen në Gjermani, duhet të ndiqni këto procedura

Ambasada e Kosovës në Gjermani ka bërë një njoftim për të gjithë shtetasit e saj që janë në Gjermani.

Të gjithë shtetasit e Kosovës që janë në Gjermani dhe u skadon ‘Viza Schengen’ apo ‘Viza’ të formave tjera- këto mund t’i zgjasin ku janë të lajmëruar në vendbanimet e tyre: me email, telefon apo edhe termin paraprak në komunat gjermane ku jetojnë!

E rëndësishme: të gjithë shtetasit që vazhdojnë Vizat e tyre të Qëndrimit DUHET të bëjnë edhe zgjatjen e sigurimit të tyre mjekësor në Gjermani!

Related posts

Qipro hap kufijtë për 13 vende

admin

Gjysma e amerikanëve të papunë paguhen më shumë tani

admin

Gjermani, kinema në kohë pandemie

admin

Guvernatori i Kalifornisë: Qëndroni në shtëpi, virusi rrezikon 40 MILION BANORË!

admin

KE: Nga 1 korriku të hapen kufijtë me vendet jashtë BE-së

admin

Vazhdon të bjerë numri i të infektuarve në Itali, por mbetet i lartë numri i viktimave

admin