Ne SPB Tetove 1 inspektor i infektuar me COVID19

Edhe per kunder faktit qe SPB Tetove i ka mar te gjitha masat per parandalimin e perhapjes se virusit COVID 19 nje i punesuar rezulton i infektuar me COVID 19 , sipas burimeve brenda SPB i infektuari eshte nje i punsuar ne SPB por per me shume nuk jepen informata pritet ne ditet ne vijim te ket prononcime te me hollesishme nga sektori perkates.

Related posts

Lëvizje e shtuar e qytetarëve para orës policore

admin

Maqedonia e Veriut në pritje të kornizës për bisedime me BE

admin

Virusi korona, Mickoski dhe Zaev në izolim 14 ditor

admin

Qeveria me Rregullore të ndryshuar për punën nëse ka nevojë do të mbajë seanca përmes internetit ose telefonit

admin

MPB: 1143 shkelje të masave mbrojtëse, izolohen 905 persona

admin

Janë mbyllur të gjitha pikat kufitare të RMV-së, lëshohen vetëm kamionët, kori diplomatik dhe personat me leje të posaçme

admin