Sllovenia ndan 3 miliardë euro për të shpëtuar ekonominë e saj nga koronavirusi

Lubjana zyrtare miratoi një ligj për të ndihmuar ekonominë vendore që të tejkalojë krizën e shkaktuar nga epidemia e koronavirusit, e cila kap vlerën 3 miliardë euro.

Qeveria ka harmonizuar një paketë ligjesh për lehtësime financiare, taksash dhe subvencione për ekonominë dhe qytetarët e prekur nga epidemia e koronavirusit, dhe ka vendosur që ndihmën e planifikuar fillimisht prej dy miliardësh ta rrisë në gjithsej tre miliardë euro.

Related posts

Franca i bën thirrje Iranit të respektojë detyrimet bërthamore

admin

Në SHBA nis rihapja e disa bizneseve

admin

Trump: Vendi do të hapet me apo pa vaksinë

admin

Shefja e FMN-së bën thirrje për zgjatje të bisedimeve tregtare pas Brexitit

admin

Covid-19, përkeqësohet gjendja në Amerikën Latine

admin

Nesër hapen kufijtë e brendshëm të BE-së, vendet e Ballkani duhet të presin

admin