Vrimat në gypa e harxhojnë pjesën më të madhe të ujit të pijshëm në Maqedoni

Disa pjesë të Maqedonisë do të përballen me mungesë të ujit të pijshëm nëse, në periudhën e ardhshme, nuk ndahen fonde të konsiderueshme për rindërtimin dhe përmirësimin e sistemeve të furnizimit me ujë në të gjitha komunat. Të dhënat aktuale tregojnë se konsumatori më i madh i ujit të pijshëm në shkallë vendi është pikërisht uji i cili nuk sjellë të ardhura, kategori në të cilën përfshihen humbjet fizike nga vrimat në gypat e ujësjellësit, vjedhjet e ujit dhe pasaktësitë në matjen e ujit të konsumuar nga shfrytëzuesit.

Related posts

Filipçe: Kemi bërë 4 100 teste, jemi të parët në rajon në proporcion me popullsinë

admin

Vdesin 6 pacient me koronavirus në Maqedoni, në total 44 viktima

admin

Deskoska: Të shfuqizohet financimi i partive politike për këtë vit

admin

Dita e dytë e karantinës për Shkupin, Tetovën, Kumanovën dhe Shtipin

admin

Mickoski: Karantina ime mbraroi, i kthehem punës

admin

Vijnë kufizimet e radhës, të moshuarit mbi 67 vjet do të mund të lëvizin vetëm deri ora 11 të ditës

admin