Te pa verteta lajmet per renje te DENARIT

Portale te ndryshme diten e djeshme kane raportuar per renje drastike te DENARIT pas krizes boterore te COVID 19, lajm ky qe krijoj panik ne popullat dhe afarist te ndryshem.

Sipas bankes popullore te Maqedonis DENARI eshte i qendrueshem dhe nuk ka hapsir per kaos ne popullat.

Vleren e DENARIT mund ta kontrollin ne linkun me posht te bankes popullore te Maqedonis ”https://www.nbrm.mk/kursna_lista-al.nspx”

Related posts

Jep dorëheqjen drejtori e Fondit të Sigurimit Shëndetësore, Den Donçev

admin

Prokuroria e Strugës hap hetimet për liturgjinë fetare gjatë pandemisë

admin

A është i gatshëm sistemi shëndetësor në Maqedoni për kulmin e epidemisë, që pritet në fund të prillit

admin

Maqedonia e Veriut shteti i vetëm me masa rigoroze gjatë hyrjes në vend

admin

Spasovski, Osmani, Filipçe dhe Ademi në izolim shtëpiak

admin

Të shtunën skadon gjendja e jashtëzakonshme, deri më tani nuk ka paralajmërime për vazhdimin e saj

admin