Rritet numri qytetarëve që do të vendosen në karantinë shtetërore

Në karantinë shtetërore futen edhe 308 qytetarë. Me kthimin e shtetasve tanë nga vendet e jashtme pritet që të rritet numri i qytetarëve që do të vendosen në karantinë shtetërore. Për këtë qëllim edhe rrjeti i hoteleve që po organizojnë karantinën shtetërore do të zgjerohet sot dhe ditëve në vazhdim. Ky trend gjithashtu pritet të krijojë vështirësi në kapacitetet e policisë dhe armatës. Derisa frekuentimi në shkallë të lartë i qytetarëve do të vështirësojë punën e institucioneve, prandaj të gjithë të kontribuojmë në kapërcimin e situatave!

Related posts

​Madonna humb 3 të afërm brenda 24 orësh nga koronavirusi

admin

Komisioni rekomandon që gjatë zgjedhjeve të zgjatet orari i votimit

admin

Qeveria kërkon zgjatjen e gjendjes së jashtëzakonshme edhe për 30 ditë të tjera

admin

Zaev propozon masa ekonomike dhe thotë se zyrtarët shtetëror do të marrin rroga minimale

admin

Janë lajmëruar 17 raste të zjarreve në ambient të hapur në Shkup

admin

Reagime për shkurtimin e pagave, Bekteshi: Nuk do ta mbështes një propozim të tillë

admin