Bajrami shpërndanë maska dhe mjete mbrojtjëse për policinë në Tetovë

Tetovë, 28 mars – Kryetari i Asociacionit ndërkombëtarë të policisë, Shefik Bajrami sot ka qëndruar në stacionin policor në Tetovë ku ka bërë shpërndarjen e materialit mbrojtjës për shërbyesit policor në këtë stacion përfshirë këtu maska mbrojtëse, doreza si dhe mjete tjera higjenike në këtë kohë krize të virusit Korona.

Ndryshe, Bajrami i cili është në detyrë si zv.drejtor i policisë në nivel republikan njëherit është emëruar edhe zv.shef i shtabit operacional në nivel të shtetit për të mbajtur nën kontrollë gjendjen e krijuar nga kriza e virusit Korona.

Related posts

Inspektorati ka mbyllur 22 lokale, 60 tregtarë kanë rritur çmimet e limonëve

admin

EVN i mbylli të gjitha zyrat e pranimit për konsumatorët

admin

Shoqata Bamirëse “Jetimat e Ballkanit me aksion humanitar në Çair

admin

Shkelja e rregullave gjatë pandemisë, publikohen informacione për lëndët

admin

Gostivari pa minister shkaku i Talatit

admin

Inspektorët në terren! Mbyllen 22 restorante, gjoba për tregtarët për rritje të çmimeve

admin