Të dielën ndërrohet ora

Llogaritja verore e kohës përfundon më 25 tetor në orën 3 pas mesnate.

Nga viti 2021 duhet të hyjë në fuqi propozimi për shfuqizimin e llogaritjes së obligueshme të zhvendosjes së orës në vendet e Bashkimit Evropian. Propozimi u miratua nga ana e Parlamenti Evropian, por megjithatë çdo anëtar i Unionit do të ketë mundësi të zgjedhë nëse do të mbetet në llogaritjen verore ose në llogaritjen e dimërore të kohës.

Related posts

Korab Shaqiri ironizon me Bill Gates: I besoj vetëm atij, pasi ai pati punë me viruse prej Windows 95

admin

Rhian e vajton karantinën, pozon në të brendshme (FOTO)

admin

Si funksionon sistemi imunitar?

admin

Hurma dhe bajame, formula për gjumë të qetë

admin

Një pjesë e Evropës nis rikthimin gradual të jetës normale

admin

Tërmetet e fuqishme në Kroaci, shënohet viktima e parë

admin