Pensionistët në Tetovë presin në radhë për të marr pensionet e tyre, por nuk respektojnë masat kundër koronavirusit

Apelet e shumta për të qëndruar brenda në shtëpi dhe për të mos lëvizur jashtë si duket gjithnjë e më pak arrijnë në veshin e më të moshuarve. Edhe përkundër rrezikut nga grumbullimi i katër e më tepër personave, për tu infektuar me virusin korona, pamjet para bankave në Tetovë janë kështu siç duken në fotografi.

Dhjetëra persona të grumbulluar para dyerve të bankave që presin kryesisht për të marrë pensionet e tyre. Shumica e tyre janë pa maska mbrojtëse dhe pa doreza, për distancën sociale, si duket as që duan t`ia dinë.

Sigurimet e bankave tentonin gjithnjë ti largojnë nga njëri tjetri dhe të krijojnë një radhë si duhet, por me të larguar sigurimi, pamja kthehej sërish dhe muhabeti nuk mungonte. Tema e bisedës së të moshuarve që prisnin para bankave, ishte pikërisht virusi korona dhe kriza që është krijuar nga ai.

Related posts

Hapja e negociatave, Osmani: Të fillojmë organizimin e grupeve negociuese

admin

Covid-19 në vendin tonë, asnjë rast vdekjeje gjatë 24 orëve të fundit

admin

Çulev: Masën e kufizimit të lëvizjes nuk e kanë respektuar 502 persona

admin

Republika e Maqedonisë së Veriut dhe Shqipëria marrin PO-në për nisjen e negociatave

admin

Shumë largime nga puna në restorantet dhe kafenetë e Ohrit dhe Strugës

admin

Lëshohen për qarkullim automjetet transportuese që s`kanë leje nga Inspektorati Sanitar

admin