Gjermani, mbi 250 të vdekur nga koronavirusi

Numri i personave për të cilët është konfirmuar se janë të infektuar me koornavirusin e ri në Gjermani tejkaloi 42.000. Mbi 250 prej tyre e kanë humbur jetën, kumtoi instituti shëndetësor gjerman.

Numri i personave të infektuar në Gjermani është rritur për 5.780 për një ditë në 42.228. Rastet e vdekjes janë rritur për 55 – në 253.

Related posts

Kufizimi mund të ndikojë në një të katërtën e vendeve të punës në Europë

admin

Gjermania me plan–ndalesë për qytetarët që nuk janë nga BE-ja deri më 31 gusht

admin

Qeveria mbyll sot baret, restorantet/ Nuk “binden” britanikët, festë dhe alkool gjithë natën – Foto

admin

Fauci: Rihapja e hershme e ekonomisë mund të çojë në “vuajtje dhe vdekje të panevojshme”

admin

Danimarkë, lejohet hapja e disa bizneseve

admin

Rënie rekorde e shitjes së makinave në Mbretërinë e Bashkuar

admin