BDI: Urime qytetarë, rruga jonë euroatlantike u vulos

Bashkimi Demokratik për Integrim uron të gjithë qytetarët për arritjen emadhe në këto ditë të vështira për të gjithë ne, hapjen e negociatavepër anëtarësim në Bashkimin Evropian.
Kryefjala e veprimtarisë tonë politike që nga themelimi si parti ka qenëbarazia nëpërmjet të zbatimit të Marrëveshjes paqësore të Ohrit dheanëtarësimi i plotë i vendit tonë në NATO dhe në Bashkimin Evropian.
Me miratimin e ligjit për përdorimin e gjuhëve u rrumbullakësua pjesanormative e marrëveshjes së Ohrit, ndërsa me marrëveshjen e Prespës dhetë fqinjësisë së mirë si dhe me miratimin e ligjeve reformuese, upërmbyll procesi i anëtarësimit në NATO dhe hapjen e bisedimeve aderuesenë Bashkimin Evropian.
Për ne në BDI, ky përcaktim rilindas për barazi dhe përkatësiperendimore ka qenë dhe do të mbetet busolla jonë orientuese.
Kjo e arritur është meritë e qytetarëve të vendit tonë.
Ta gëzojmë këtë të arritur të përbashkët me përkushtim maksimal për tirespektuar masat e kujdesit ndaj CoVid-19 dhe rekomandimet einstitucioneve.
Të gjithë ne pranë Bashkimit Demokratik për Integrim konsiderojmë që eardhmja e sigurt është pikërisht kjo rrugë që shtrohet nga vullneti ipopullit.

Related posts

Shkon në 285 numri i të prekurve me koronavirus, vdes 79-vjeçari nga Dibra

admin

Ohër, gastronomet paralajmërojnë rritjen e çmimeve

admin

Përfundoi gjendja e krizës në Dibër dhe Zhupë

admin

“Pashkët”, autoritetet edhe Kisha apelojnë të respektohen masat parandaluese

admin

Sot merret vendimi edhe për rastin “Transportuesi”

admin

Vazhdon të shkelet ora policore, arrestohen 122 persona

admin