Policia e Tetoves ne krye te detyres ne kete kohe krize

Sektori per pune te brendshme ne Tetove nen udheheqjen e Komandantit te policis z.Amir Dalipi eshte duke u ballafaquar me se miri me situaten e krijuar me COVID 19 qe gjate kesaj periudhe eshte nje problem i madhe per cdo sektor policie ne RMV.

Policia e Tetoves eshte duke i kryer me nje vendosmeri dhe nje perkushtim te lart te gjitha detyrat qe ka marre nga qeveria e Maqedonis ne kete kohe te jashtezakonshme, ne Maqedonin e Veriut eshte edhe ora policore por ne Tetove eshte duke u permbajtur ndoshta ne menyre me te persosur nga te gjitha qytete e Maqedonis se Veriut pas bashkpunimit mjaft te mire mes qytetareve dhe policis se Tetoves ne kete kohe krize.

Related posts

Maqedoni: Nuk do të ketë aplikim, qytetarët drejtpërdrejt do ti marrin kartelat pagesore

admin

TETOVARËT DHE GOSTIVARASIT NUK I BINDEN ORËS POLICORE

admin

BE-ja sot formalisht pritet të vendos për fillimin e negociatave me Maqedoninë e Veriut

admin

155 persona të arrestuar për shkelje të orës policore

admin

Ilir Hasani: Patriotizmi më i madh sot është të ndjekësh udhëzimet nga autoritetet shëndetësore

admin

Takimi i liderëve te Presidenti, mes datave 10 dhe 12 maj

admin