Janë shënuar 301 shkelje të orës policore

Numri i qytetarëve në vetizolim si pasojë e pandemisë së virusit korona tashmë ka shkuar në 10.414 (krahasuar me një ditë më parë, numri është rritur për 450 persona), prej të cilëve 149 nuk kanë respektuar këtë masë dhe janë në procedurë të shqiptimit të përgjegjësisë penale. Gjatë natës së katërt ndërmjet 25-26 marsit në të gjithë territorin e vendit policia ka evidentuar 301 raste të shkeljes së orës policore, prej të cilëve vetëm 138 janë shoqëruar në stacionet policore./Alsat

Related posts

Gostivar, 4 punonjës mjekësorë të infektuar nga virusi

admin

PRESIDENTI DEKLAROHET PAS TAKIMEVE ME KRERËT E PARTIVE POLITIKE

admin

Aksident hekurudhor afër Velesit, lëndohet rëndë një i mitur

admin

Takim i tensionuar para gjykatës, Kamçev tenton ta rrahë Bokin!

admin

“Reketi”, dëshmuan Fatime Fetai dhe Trajçe Pelivanov

admin

BE-ja prej vitesh i kërkon RMV-së administratë që zbaton parimet e meritës, transparencës dhe korrektësisë

admin