Filipçe: Mjekë amerikanë po trajtojnë stafin tonë infektologë

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filpçe, gjatë komunikatës për shtyp mbi gjendjen e koronavirusit në vend tha se në vendin tonë ka mbërritur një ekip mjekësh nga SHBA-të që do të merren me trajnimin e stafit tonë infektologë në luftën kundër koronaviusit.

Related posts

Kreu i Komunës së Gazi Babës shtrihet në spital, pozitiv me koronavirus

admin

Sela nuk po mundet te ndryshoj njejt si Thaci edhe ai do te nxjer kandidat ne zonen e 3 dhe te 4 zgjedhore

admin

MPB: Si pasojë e Covid-19, brenda 24 orëve janë izoluar 790 persona

admin

Edhe pas gjendjes së jashtëzakonshme, disa kategori të qytetarëve do të lirohen nga puna

admin

KRRE-ja kërkon mënyrë që të mos llogariten kamatat e faturave

admin

27 vjet nga pranimi i Maqedonisë së Veriut në KB

admin