Sot qeveria mori masa për ndalimin e lëvizjes së qytetarëve për ditën e shtunë dhe të diel, ja nga sa ora ndalohet lëvizja

Sot qeveria mori masa për ndalimin e lëvizjes së qytetarëve gjatë periudhës së fundjavës.

⛔

Ndalohet lëvizja e qytetarëve ditën e Shtunë dhe të Diel prej orës 16.00 deri ora 05.00 me përforcim të prezencës policore me qëllim të ndalimit të grupimit të banorëve në grupe me të mëdha se 5 persona.

▶️

Nga kjo ndalesë gjatë periudhës së fundjavës përjashtohen bujqit dhe blektorët.

▶️

Masat që janë ndermarrë më parë do të vazhdojnë të vlejnë.

▶️

Gjithashtu sot u prezentuan karakteristikat teknike të spitalit teknik të Armatës së RMV-së, i cili do të jetë në dispozicion të Ministrisë së Shëndetësisë.

Related posts

Janë shënuar 301 shkelje të orës policore

admin

MPJ: Qytetarët që do të kthehen me avion do të paguajnë vetë biletat e aeroplanit

admin

Ka shkuar në 6 numri i të vdekurve nga virusi Korona në Maqedoninë e Veriut

admin

Maqedonia ofron fluturime falas për shtetasit që duan të kthehen

admin

Letër mbështetëse për Prof. Dr. Qani Nesimin, për kandidimin e tij për udhëheqës-Reis ul-ulema të BFI-së

admin

Xhemaili: Shpallja e gjendjes së jashtëzakonshme, nuk duhet të merret si shqetësim!

admin