Shkupjani nuk respekton masën e vet-izolimit, pason gjoba prej 2000 eurove

Një banor i Shkupit është akuzuar për mosrespektim të masës së vet-izolimit gjatë kohës së virusit Korona. 33 vjeçari nga Shkupi më 12 mars është kthyer nga |Franca dhe ka nënshkruar deklaratën për vet-izolim. Megjithatë i akuzuari më 21 mars, gjatë një kontrolli nga ana e zyrtarëve policorë nuk ëhstë gjetur në adresën e banimit.

Prokuroria Themelore Publike-Shkup, o propozoi Gjykatës që të akuzuarit t’i shqiptoj gjobë në vlerë prej 2 mijë eurove.

Related posts

Takim i tensionuar para gjykatës, Kamçev tenton ta rrahë Bokin!

admin

RMV thyen rekorde, vitin e kaluar ka importuar 41.479 automjete të përdorura

admin

Opozita shqiptare: Gjendja e Shtëpisë së Alfabetit është dëshmia më e mirë e keqqeversisjes së BDI-së

admin

Sugarevski: Bëjmë përpjekje për të siguruar një jetë normale në shtet

admin

KRRE publikon çmimet e reja të derivateve: Shtrenjtohet dizeli, lirohet benzina

admin

Spasovski: Nuk mund të gjithë të jenë të kënaqur nga masat ekonomike

admin