Maqedoni, nga nesër fillon aplikimi për kredi pa interes për bizneset për ballafaqim me coronavirusin

Duke filluar nga nesër, mund të aplikohet për linjën e parë të kredive pa interes mund për të kapërcyer efektet e coronavirusit, tha Ministrja e Financave, Nina Angelovska.

Aplikimet do të kalojnë përmes Bankës së Zhvillimit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, në mënyrë elektronike, duke paraqitur dokumentet e kërkuara në crediranjecovid1@mbdp.com.mk

Periudha e ripagimit është deri në 2 vjet me përfshirje 6 mujore grejs, mënyra e ripagimit: tremujore, norma e interesit 0% në vit, ndërsa shuma e kredisë: deri në 30.000 euro, në varësi të madhësisë së firmës:

-Deri në 10 të punësuar deri në 307.500 denarë,

-11 deri 50 punonjës deri në 922.500 denarë.

– 51 deri 250 punonjës deri në 1.845.000 denarë./Telegrafi/

Related posts

MASH: Dekreti ku thuhet se procesi mësimor do të filloj me 18 maj është lajm i rremë

admin

Shkelën masën e vetizolimit, futen në karantinë dhe detyrohen të paguajnë shpenzimet

admin

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z. Artan Grubi, sot viziton Kosovën

admin

BE u kërkon vendeve që të zhbllokojnë kufijtë, në mënyrë që të kalojë transporti i mallrave për 15 minuta

admin

Dy persona e kanë humbur jetën, 44 raste të reja, gjithsej 329

admin

470 persona pa maskë, MPB-ja apelon për respektim të masave

admin