Turqi, lutje nga altoparlantët e xhamive për të përfunduar koronavirusi

Në mbarë Turqinë, pas ezanit të jacisë, nga altoparlantët e xhamive janë bërë lutje që sa më shpejt të përfundojë koronavirusi i ri (COVID-19) dhe të shërohen të sëmurët, raporton Anadolu Agency (AA).
Nën kujdesin e Drejtorisë së Çështjeve Fetare (Dijanet) të Turqisë, menjëherë pas ezanit të jacisë në 90 mijë xhami në të gjitha qytetet e Turqisë janë kryer lutje për përfundimin e koronavirusit.

Related posts

Nga 11,5 deri në 20 orë, sa do të zgjasë koha e agjërimit në 60 qytete të ndryshme në botë

admin

Për 10 vite, 74.946 shtetas të Maqedonisë kanë marrë nënshtetësi nga vendet evropiane

admin

OBSh: Fundi i pandemisë së koronavirusit ende i largët

admin

Itali, bie nën 200 numri i vikamave në 24 orët e fundit

admin

OBSH: Vigjilencë ekstreme gjatë daljes nga kufizimet

admin

Universiteti i Oksfordit fillon provat klinike për vaksinë kundër koronavirusit

admin