Trump: Izolimi i zgjatur mund të shkatërrojë vendin

Presidenti amerikan, Donald Trump, paralajmëroi sot për izolim e zgjatur të jetës publike në SHBA.

Ai tha se ky izolim e ka zhytur ekonominë në krizë dhe mundet edhe ta shkatërrojë vendin.

“Ju mund të shkatërroni një vend duke e mbyllur atë në këtë mënyrë”, tha ai në Fox News.

Trump shtoi se do t’i rivlerësonte efektet e periudhës së rekomanduar të izolimit 15-ditor javën e ardhshme.

Donald Trump tha se pretendon t’i heqë kufizimet për koronavirusin e ri deri më 12 prill për Pashkë.

Related posts

Mbledhje e jashtëzakonshme e NATO-s, për pandeminë me Kovid-19

admin

OBSH: Koronavirusi nuk do të zhduket, do të duhet të mbrohemi

admin

Gjermani, planifikohet rihapja e mëtejshme të ekonomisë

admin

ANALIZA: Kur do të fillojnë të japin efekt kufizimet dhe izolimi në shtëpi?

admin

COVID-19, mbi 2,7 miliardë punonjës në botë të prekur nga kufizimet

admin

Biden fiton zyrtarisht garën demokrate për t’u përballur me Trump

admin