Transporti publik ndalohet nga ora 21 deri në 5 të mëngjesit

Qeveria në seancën e djeshme të 26-të solli vendim që të ndalohet lëvizja e automjeteve nga transporti publik në territorin e tërë shtetit në periudhën nga ora 21:00 deri në 05:00 të mëngjesit të nesërm gjegjësisht derisa të zgjasë ora policore.

Nga e diela, ora policore shkurtohet për një orë dhe në vend deri në ora 06:00 do të zgjasë deri në orën 05:00.Është vendosur edhe ndalesë për dy kategori të të rriturve – për personat më të vjetër se 67 vjet, të cilët nuk guxojnë të dalin nga shtëpia nga ora 11.00 paradite deri në 05:00 të mëngjesit të nesërm dhe për rinjtë deri në 18 vjet, për të cilët lëvizja jashtë është e ndaluar nga ora 21:00 deri në orën 12:00 të ditës së nesërme./Telegrafi/

Related posts

Fatmir Besimi të tregojë se sa buxhet ka ndarë për avancimin e shqiptarëve në administratën shtetërore!

admin

Fillon riskedulimi i kredive, udhëzimi i BSH: 7 hapat që do të ndiqen nga bankat

admin

Emrat e zv/ministrave, më së voni të martën

admin

Mbërritën 40 shtetasit e parë nga jashtë, dërgohen në një hotel në Shkup

admin

Angellovska: Duhet të përgatitemi për skenarin më të keq

admin

MPB: Regjistrohen 639 shjelje për mos-mbajtje të maskës mbrojtëse

admin