Transporti publik ndalohet nga ora 21 deri në 5 të mëngjesit

Qeveria në seancën e djeshme të 26-të solli vendim që të ndalohet lëvizja e automjeteve nga transporti publik në territorin e tërë shtetit në periudhën nga ora 21:00 deri në 05:00 të mëngjesit të nesërm gjegjësisht derisa të zgjasë ora policore.

Nga e diela, ora policore shkurtohet për një orë dhe në vend deri në ora 06:00 do të zgjasë deri në orën 05:00.

Është vendosur edhe ndalesë për dy kategori të të rriturve – për personat më të vjetër se 67 vjet, të cilët nuk guxojnë të dalin nga shtëpia nga ora 11.00 paradite deri në 05:00 të mëngjesit të nesërm dhe për rinjtë deri në 18 vjet, për të cilët lëvizja jashtë është e ndaluar nga ora 21:00 deri në orën 12:00 të ditës së nesërme.

Related posts

Gjithsej 10 policë të infektuar me koronavirus

admin

97 persona kanë shkelur orën policore, 2 të tjerë nuk kanë respektuar masën për izolim

admin

8 punonjës të Qendrës për Shëndet Publik në Gostivar, në izolim 14 ditor

admin

Opozita shqiptare: Gjendja e Shtëpisë së Alfabetit është dëshmia më e mirë e keqqeversisjes së BDI-së

admin

Në dy komuna në Maqedoni do të shpallet gjendje krize

admin

LAMM: Ndalesa për kamionë në Strazhë dhe rrugën Mavrovë-Dibër

admin