Spitalet private në vend do të trajtojnë pacient me koronavirus

Objektet shëndetësore private jashtë rrjetit të institucioneve të kujdesit dhe trajtimit intensiv do ta kryejnë këtë aktivitet në rrjetin e institucioneve shëndetësore për ofrimin e shërbimeve shëndetësore pacientëve të sëmurë me koronavirus, vendosi Qeveria në seancën e djeshme.

Vendimi do të jetë vlejë derisa të zgjatë gjendja e jashtëzakonshme në vend.

-Fondi për sigurimeve shëndetësore i Republikës së Maqedonisë së Veriut do të lidhë kontrata me këto institucione me të cilat do të përcaktohet vëllimi dhe lloji i shërbimeve shëndetësore të cilat institucioni privat shëndetësor do t’i kryejë gjatë periudhës së vlefshmërisë së këtij Dekreti, në përputhje me dispozitat në fushën e sigurimit të detyrueshëm shëndetësor, kumtoi pres-shërbimi i Qeverisë.

Related posts

VMRO-DPMNE: Maqedonia po bëhet Lombardia ballkanike

admin

FMN ndan 175.2 milion euro për Maqedoninë e Veriut

admin

Angelovska: Ndihmë shtesë për kompanitë e turizmit, transportit dhe gastronomisë

admin

PRESIDENTI DEKLAROHET PAS TAKIMEVE ME KRERËT E PARTIVE POLITIKE

admin

Filipçe uron Muajin e Ramazanit: Faleminderit që respektoni rregullat!

admin

Gjatë ditës së sotme me fluturime nga Vjena dhe Bazeli kthehen shtetasit e Maqedonisë

admin