Pas 19 viteve, Komuna e Likovës sjell vendim për ngritjen e lapidarit në Sllupçan

Sakrifica administrative mori fund, nga sot jemi shumë afër të finalizimit të projektit të shumë pritur – ” Lapidarit tek varrezat e dëshmorëve në f. Sllupçan ”
Vendimi për ndërtimin e Lapidarit në varrezat e dëshmorëve në f.Sllupçan merr dritë të gjelbërt nga Këshilli i Komunës së Likovës i propozuar nga Kryetari i Komunës se Likovës z.Erkan Arifi, Pas përfundimit të procedurave administrative për aprovimin e planit urbanistik në një periudhë të kaluar shumë vjeçare erdhi dita të sjellet edhe vendimi për ndërtimin e Lapidarit.
Tani pason faza e projektit ideor, projektit kryesor dhe leja e ndërtimit.

Related posts

Filipçe: Masat e shtrënguara do të sjellin rezultate

admin

Tetova vendos kabina në stacione prej 4500 euro! Në fshatin Përshevcë kabina ka kushtuar 1000 euro

admin

Xhamitë hapën dyert për besimtarët

admin

MPB: 643 shkelje të masave mbrojtëse, izolohen 366 persona

admin

Të dhënat statistikore për koronavirusin deri në mars të vitit 2020

admin

Hekuran Duka falënderon qytetarët e Dibrës për sjelljen e tyre gjatë krizës

admin