Komunikacioni ne vend zhvillohet pa pengesa

Qarkullimi në vend po zhvillohet pa pengesa nëpër rrugë të lagështa. Reshje të dëborës ka në Strazhë, Kullë, Pletvar, Gjavatë, Presekë, Mavrovë, Kodra e Diellit, Kriva Pallankë – vendkalimi kufitar Deve Bair dhe VK Dellçevë.

Për shtetasit e Maqedonisë janë mbyllur të gjitha vendkalimet kufitare për dalje nga vendi. Janë mbyllur të gjitha vendkalimet për hyrje në vend për shtetasit e huaj, automjetet dhe udhëtarët, përveç për transit të automjeteve transportuese, për përfaqësuesit e trupit diplomatik dhe ato që do të marrin leje përkatëse nga ana e MPB, ndërsa me mendimin paraprak nga ana e shtabit të krizës.
Intensiteti në akset rrugore jashtë mjediseve urbane është mesatar.

LAMM rekomandon shpejtësi të adaptuar të lëvizjes, respektim të sinjalizimit të vendosur të komunikacionit dhe drejtim të kujdesshëm të automjetit, veçanërisht në rrugët nëpër fushëgropa, luginat e lumenjve dhe grykat malore ku ka mundësi për shembje. Kjo veçanërisht ka të bëjë për akset Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.

Related posts

Bajrami shpërndanë maska dhe mjete mbrojtjëse për policinë në Tetovë

admin

Bujar Osmani jep sqarime plotësuese cilat biznese mund të punojnë

admin

20 euro gjobë nëse nuk respektoni masat për mbrojtje personale

admin

40 shtetas nga Maqedonia mbeten të ngujuar në Peruxha, kërkojnë ndihmë të kthehen në vendlindje

admin

Maqedonia ofron fluturime falas për shtetasit që duan të kthehen

admin

Buxhaku: Maksimalisht angazhohemi që sa më mirë ta menaxhojmë situatën

admin