Isa Mustafa nuk pranon shkeljen e kushtetutes nga qeveria

Vendimin për kufizimin e të drejtave dhe lirive të njeriut, mund ta marrin vetëm dy të tretat e deputetëve dhe jo Qeveria. Ndryshe shkelet Kushtetuta, pa marrë parasysh kush janë ata që kanë votuar dhe në çfarë rrethana. Prandaj qeveria do duhej ta rishqyrtojë vendimin e saj dhe karshi gjendjes së krijuar ti drejtohet Kuvendit. IM

Related posts

Ballkani kërkon zgjidhje si ta shpëtojë sezonin turistik

admin

Greqi, rihapen 63 000 biznese hoteliere dhe restorante

admin

TEUTA KRASNIQI: TË SHPËTOJMË BOTËN, DUKE QËNDRUAR NË SHTËPI

admin

“Çartet” Vjosa Osmani: Ia ngrit zërin Daut Haradinajt

admin

Pesë të infektuar me koronavirus në Fushë Kosovë janë në gjendje stabile

admin

Shpend Ahmeti i bën thirrje qeverisë që të rishikojë kufizimin e qarkullimit

admin