India vendos karantinen ne te gjith vendin

Kryeministri i Indis Narendra Modi ka vendosur nje bllokim mbarkombetar ne Indi pas ritjes se numrit te personave te infektuar me COVID 19, Kufizimet hynë në fuqi në mesnatën e orës lokale (18:30 GMT) dhe do të zbatohen për 21 ditë.

Related posts

ANALIZA: Kur do të fillojnë të japin efekt kufizimet dhe izolimi në shtëpi?

admin

Në Poloni votohet nëpërmjet postës

admin

Mbi 4,5 milionë raste me COVID-19 në botë

admin

Britanikët, buka dhe bllokada e Berlinit

admin

Zviceranet protestojnë kundër pabarazisë gjinore

admin

Conte: BE-ja mund të shpëton vetëm nëse tregon më shumë guxim

admin