Hapja e negociatave, Osmani: Të fillojmë organizimin e grupeve negociuese

Zëvendëskryeministri Bujar Osmani gjatë një konference për shtyp me rastin e çeljeve të negociatave nga Bashkimi Evropian për Maqedoninë e Veriut tha se obligim tani është që menjëherë të fillojmë me organizimin e grupeve negociuese të cilët i kishim themeluar veçmë në Qeveri paraprakisht në bazë të metodologjisë së re. “Besoj që muajve, javëve në vijim do të përfundojë Komisioni Evropian me kornizën negociuese dhe pastaj do të mbahet mbledhja e parë ndërqeveritare në të cilën unë si shef i delegacionit shtetëror do të duhet të prezantoj pozicionet shtetërore- tha Osmani.

Related posts

Në hotelet në Kodrën e Diellit janë strehuar 154 persona në karantinë shtetërore

admin

Kufijtë, për momentin nuk ka rekomandim për masa kufizuese

admin

MASH: Dekreti ku thuhet se procesi mësimor do të filloj me 18 maj është lajm i rremë

admin

Xhemaili: Shpallja e gjendjes së jashtëzakonshme, nuk duhet të merret si shqetësim!

admin

Tetovë, shtetasi i Shqipërisë nuk ka respektuar orën policore

admin

Nata e dytë me radhë orë policore

admin