Filipçe: Nga nesër fillojmë terapinë e kombinuar, klorikinë+azitromicinë

Ministri i Shëndetësisë, Flipçe gjatë konferencës për shtyp mbi gjendjen e koronavirusit tha se Komisioni i Etikës ka marrë vendim që nesër te pacientë të caktuar, varësisht nga pasqyra klinike e sëmundjes, do të niset terapia e kombinuar me klorikinë dhe azitromicinë, e cila në shumë vende të botës që po luftojnë koronavirusin ka dhënë rezultate të mira.

Related posts

Ekspertë juridikë në takim te Pendarovski për shtyrjen e zgjedhjeve

admin

Ahmeti në Click Plus: T’i godasësh qytetarët në shportën e tyre, nuk është në rregull!

admin

Pjesëmarrja e parë e Maqedonisë së Veriut në takim të NATO-s, si anëtare e barabartë

admin

Tetovarët të revoltuar, nuk jeni të mirëseardhur në Tetovë më!

admin

Gazetari Vrangalla: Ministria mos manipulojë me numrin e të vdekurve nga koronavirusi

admin

BFI-ja sot hap dyert e xhamive për besimtarët mysliman

admin