Bekteshi: Rrogat e administratorëve nuk do të preken

Për BDI-në është e pranueshme masa e propozuar nga LSDM për pagënminimale të funksionarëve në shenjë të solidaritetit në kushte të krizës ekonomike nga virusi korona, por jo edhe që të ketë ulje të tillë të pagave të administratës publike. “Po, unë jam i gatshëm të shkoj në ulje të pagës, por jo vetëm unë, ne si BDI e mbështesim masën që ka të bëjë me pagën minimale për të gjithë funksionarët dhe të emëruarit, por jemi kundër që të shkojmë me pagë minimale për gjithë administratën publike. Gjithsesi se kishte propozime tona dhe do t’i inkurajoja të gjitha Odat Ekonomike, Organizatat Joqeveritare dhe ekspertët që të dorëzojnë propozime adekuate, sepse ne mendojmë se ka edhe pika të tjera në Buxhet ku mund të ketë shkurtime fillimisht dhe të shkojmë në faza për atë se shpenzimin nga kjo pandemi duhet ta bartim të gjithë.”- tha Kreshnik Bekteshi nga BDI.

Related posts

Ora policore në Shkup (foto)

admin

Stuga me numrin më të madh të të infektuarve, për 24 orë 14 raste të reja

admin

Nuk respektohet vendimi i qeverisë për mbajtjen e detyrueshme të maskave

admin

Nuk respektojnë orën policore, arrestohen 102 persona

admin

110 punëtorë mbetën në rrugë, falimenton fabrika në të cilën pronar është edhe Koço Angjushevi

admin

Rekorderi ALI AHMETI: Fitoi 7 palë zgjedhje parlamentare në kampin shqiptar në Maqedoni të Veriut

admin