Ademi: Qeveria ka vendosur për mësim në distancë, nga nesër platforma online

Ministri i Arsimit, Arbër Ademi në konferencën e fundit nga Qeveria, ka njoftuar se në mbledhjen e fundit të Qeverisë është sjellur dekret me forcën e ligjit për mësim nga distanca.

Ademi deklaroi se mësimin nga distanca sipas Qeverisë duhet të zbatojnë, shkollat fillore, shkollat e mesme dhe universitetet.

Ademi gjithashtu tha se nga dita e nesërme do të jetë gati platfoma online në të cilën nxënësit dhe studentët do të mund të dëgjojnë mësimin. Ministri tha se në platformën nacionale mësimet do të jenë në video-pamje.

Ministri Ademi ka deklaruar se ligjerata për një lëndë do të zgjasë 15 minuta. Ai ka deklaruar se platforma mund të gjindet në vegzën në vazhdim

Related posts

Vetizolimi, dënimet e shqiptuara kapin shumën e 27.000 eurove

admin

FMN: Ekonomia botërore do të tkurret me 3% në 2020

admin

BDl: Qasje e ulët dhe johumane e aleancës Gashi – Sela ndaj ‘kujdesemi për CoVid19’

admin

Me ne fund Kasami pranon te arriturat e BDI-se

admin

Qarkullimi rrugor pa pengesa në rrugët urbane dhe interurbane

admin

Filipçe: Komisioni do të propozojë nëse dhe kur do të ketë kushte për zgjedhje

admin