A do ta respektoj Ushtria vendimin e Qeverisë?

Qeveria e Kosovës mori vendim për kufizimin e lëvizjes së qytetarëve dhe automjeteve private që prej orës 10:00 deri në ora 16:00 dhe prej orës 20:00 deri në ora 06:00.

Kjo pastaj u kundërshtua e u cilësua si vendim anti-kushtetues nga Presidenti Hashim Thaçi, i cili tha që nuk është e obligueshme respektimi i këtij vendimi, shkruan gazeta inFokus.

Megjithatë, a do ta respektojë Ushtria e Kosovëës, vendimin e Qeverisë.

Rrahman Rama, komandanti i FSK-së, ka thënë që respektojnë çdo vendim të shtetit.

“E respektojmë cdo vendim të shtetit, jemi në gatishmëri tu dalim në ndihmë qytatrëve , nuk do të ketë lëvizje të kota por kurdo që nevojitet ndihma jonë jemi në gatishmëri”.

“Presidenti është komandant suprem por ne e respektojmë vendimin e Qeverisë pasi që vendimi është i qartë që moslëvizja është për qytetarët dhe jo për ne si institucion”, deklaroi Rama./Gazeta inFokus/

Related posts

Realizohet fluturimi i parë në Aeroportin e Prishtinës pas 3 muaj ndërprerje

admin

BE-ja i kërkon Kosovës t’i lërë anash dallimet politike

admin

Baton Haxhiu: LDK-ja do ta formojë qeverinë e re në 10-ditëshin e parë të prillit

admin

Greqia rihap disa linja ajrore dhe detare

admin

Ambasada britanike në Prishtinë: Nuk është koha për manovrime politike

admin

Darko Tasiq dënohet me 22 vjet burg për krime lufte në Kosovë

admin