Ushtria sot merr në administrim objektet me interes shtetëror

Sot në orën 15:00 si pasojë e shpalljes së gjendjes së jashtëzakonshme nga Covid-19, Armata e Republikës së Maqedonisë së Veriut do të merr në administrim objektet me interes shtetëror, respektivisht ushtria do të kontrollojë pikat kufitare, do ta sigurojë Qeverinë, Kuvendin dhe burgjet.Ushtria gjithashtu do të asistojë policinë e shtetit në monitorimin e orës policore./Alsat

Related posts

ASH pershendet vetem denimin ndaj shqiptareve ndersa nuk permend fare funksionarin e VMRO

admin

Prokuroria Publike formon Komision për ndjekjen e parregullsive zgjedhore

admin

Spitali “Pllodnost” fillon me punë më 13 prill

admin

Nga nesër, platformë e unifikuar për mësim në distancë

admin

KRRE sot publikon çmimet e reja të derivateveAlsat

admin

Tetovë, kolona të gjata para sporteleve të institucioneve të ndryshme

admin