Seancë e qeverisë për masa të reja lidhur me Kovid-19

Qeveria pasditen e sotme do të zhvillojë seancë në orën 17:00.

Më pas do të dilet me kumtesë mbi konkluzionet e seancës së qeverisë e cila shqyrton vendimet dhe masat në lidhje me gjendjen e koronavirusit.

Drejtori i Doganave, Gjoko Tanasoski sot njoftoi se me propozimin e Doganave dhe Ministrisë së Ekonomisë, qeveria do të marrë vendim për masat autonome për lirimin nga detyrimet doganore për lëndë të parë dhe për pajisjet për qëllime mjekësore. Nga lirimi prej pagesave doganore duhet të përjashtohen mjetet e dezinfektimit, maska ​​mbrojtëse dhe doreza, syzet, pajisjet mjekësore.

Related posts

BE-ja pritet të vendos hapjen e negociatave me Republikën e Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërinë

admin

MPJ riatdheson 63 shtetas me ndihmën e Kosovës dhe Malit të Zi

admin

Pas Shkupit, Kumanova me më shumë të infektuar nga Kovid-19

admin

Bajraktar: Nuk ka vendim për pushim kolektiv, për këtë vendos Shtabi i Krizës

admin

11 Libra shkencorë, 5 libra të përkthyer, 31 Punime shkencore,CV-ja e pasur e Prof. Dr. Qani Nesimi, kandidat për Reis të BFI-së

admin

Mbyllet spitali “Plodnost” në Manastir pasi një mjek del pozitiv ndaj Covid 19

admin