“Reket”, anulohet për më 26 mars, Janeva i takon grupit të qytetarëve me rrezik

Seanca gjyqësore për rastin “Reket”, është anuluar për më 26 mars për shkak të gjednjes shëndetësore të të akuzuarës, Katica Janeva, e cila sipas masave dhe rekomandimeve të Qeverisë për mbrojtje nga Kovid-19, bie në grupin e qytetarëve me rrezik.

Gjykatësja Vaska Nikollova Masevska ka pranuar kërkesën e mbrojtjes së të akuzuarës Katica Janeva, avokatëve Deljo Kadiev dhe Irena Frçkovska, në të cilën nënvizohet se Janeva vuan nga një sëmundje dhe bie në grupin e qytetarëve me rrezik dhe duhet të qëndroj në shtëpi në pajtim me masat dhe rekomandimet e qeverisë.

Related posts

Boki 13: Me Ruskoskën kemi pasur edhe biseda private në 1TV

admin

Ne SPB Tetove 1 inspektor i infektuar me COVID19

admin

Edhe 7 raste të reja me koronavirus, shkon në 42 numri i të infektuarve

admin

Negativ është rezultati për koronavirus i foshnjës, nëna e të cilës ishte pozitive

admin

Nuhiu: Pesë të punësuar në MPB janë infektuar me Kovid-19

admin

Filipçe: 386 testime vetëm sot, 5 879 në total

admin