Qytetarët të cilët do të arrijnë në vendkalimet kufitare do të transportohen deri tek karantinat shtetërore çdo ditë në ora 10:00 dhe ora 20:00

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e sotme ka sjell një urdhëresë përmes së cilës qytetarët tanë që do të arrijnë në vendkalimet kufitare do të transportohen deri tek karantinat shtetërore çdo ditë në ora 10:00 dhe ora 20:00. Apelohet deri tek qytetarët që e kanë me patjetër të udhëtojnë drejt vendit, t’i planifikojnë arritjet e tyre në vendkalimet kufitare pak para terminëve të lartpërmendura, me qëllim që të mos krijohet tollovi dhe pritje.

Related posts

Gostivar, 4 punonjës mjekësorë të infektuar nga virusi

admin

Duka: Në Dibër institucionet vazhdimisht i kryejnë obligimet e tyre

admin

Filipçe: Piku i virusit korona në vend pritet në fund të muajit prill

admin

Problem me Bullgarinë, përçahet qeveria, kryeministri mbetet vetëm (VIDEO)

admin

Deri në ora 18 të paraqiten të gjithë qytetarët që duan të kthehen në vend

admin

Aksion për dhurimin e gjakut në Komunën e Butelit

admin