Oligarkët boll e kanë rrjepur shtetin, le ta çelin qesen!

Kështu duhet të mendojë një biznesmen, e jo vetëm të ankohen, duke kërkuar para nga shteti!

Personalisht si biznesmen konsideroj se nëse deri dje si biznes kemi përfituar nga të githa situatat e mundshme dhe atëherë nuk e kemi qarin me të tjerët, tani kur kemi gjendje të jashtëzakonshme, ndërsa disa degë madje prëfitojnë në mënyrë plotësuese, disa edhe jashtë normave etike! Duhet të jemi solidarë, e jo vetëm të kërkojmë nga shteti! 

Menderes Kuçi

Related posts

Partitë politike kërkojnë përgjegjësi për liturgjinë në Strugë

admin

Zgjedhjet, nën masa parandaluese ndaj virusit

admin

Data e zgjedhjeve, Ahmeti: Presim vlerësimin e ekspertëve të shëndetësisë

admin

Ahmeti: Edhe partitë maqedonase po e krijojnë bindjen që ne jemi shtetformues

admin

Dy statuset “vetëvrasëse” të Arta Toçit dhe Omer Ajdinit i eliminuan nga gara për deputet(FOTO)

admin

Mot i ndryshueshëm me reshje të rrëmbyeshme të shiut në orët e pasdites

admin