MPJ: Qytetarët që do të kthehen me avion do të paguajnë vetë biletat e aeroplanit

Qytetarët që kthehen në vend me fluturime çarter, do ta kenë për obligim që të paguajnë për fluturimin e tyre, thonë nga Ministria e Jashtme.

“Duke pasur parasysh presionin ndaj buxhetit të shkaktuar nga kriza e coronavirusit, qeveria ka vendosur që qytetarët që kthehen në vend me fluturime çarter të organizuara nga shteti, do të jenë të detyruar të paguajnë biletat e tyre ajrore”, thuhet në deklaratën e MPJ-së. Për momentin është duke u shqyrtuar mundësia e kryerjes së pagesës në këste./Telegrafi/

Related posts

Koronavirusi i pranishëm në vend prej Vitit të Ri?!

admin

Angellovska: Kemi tre skenarë për përballje me pasojat nga koronavirusi

admin

Zyrtarë qeveritar kanë qenë në kontakt me Zaevin, presin rekomandime nga Filipçe

admin

Dimitrov: Historia t`i lihet historianëve, të merremi me të tashmen dhe të ardhmen

admin

Mbërritën 40 shtetasit e parë nga jashtë, dërgohen në një hotel në Shkup

admin

Masat e reja ekonomike, në shumë sektorë paga do të bie në minimale

admin