Memeti: Me rëndësi detajet për rastet pozitive (VIDEO

Drejtuesit e Institutit të Shëndetit Publik gjatë ditës vizituan Qendrën e Shëndetit Publik në Kumanovë pas regjistrimit të rasteve të para me qytetarë të infektuar nga Virusi Korona.

Drejtori i ISHP-së, Shaban Memeti theksoi se çdo informacion i marrë nga personat e prekur është me rëndësi pasi që kjo do të lehtësonte identifikimin e rasteve. Drejtori i Qendrës së Shëndetit Publik në Kumanovë, Arif Latifi tha se tejkalimi i pandemisë mund të bëhet vetëm duke u respektuar masat e Qeverisë dhe ora policore.

Related posts

Inspektorët në terren! Mbyllen 22 restorante, gjoba për tregtarët për rritje të çmimeve

admin

Pandemitë botërore që ndryshuan historinë e njerëzimit

admin

Komisioni për Sëmundje Infektive shqyrton lehtësimin e masave

admin

Shqiptari nga Maqedonia që jeton në Gjenevë zbuloi kamerën që detekton njerzit e prekur nga Korona

admin

Koronavirusi, mbyllet Reparti i Gjinekologjisë në Kumanovë

admin

Përgjysmohet numri i personave që nuk kanë respektuar orën policore

admin