Koronavirusi, mbi 7 mijë persona në vetizolim

Policia kontrollon rreth 8 mijë qytetarë, që janë në izolim për shkak të koronavirusit. Më shumë se 600 janë në izolim të detyrueshëm, dhe mbi 7.300 kanë një vendim për izolim vullnetar. Gjatë inspektimit, policia zbuloi se izolimin nuk e ka respektuar një person, dhe vetë izolimin 22 qytetarë. Kundër tyre do të ngrihet kallëzim penal. Deri më tani, MPB ka ngritur 77 kallëzime penale në prokurori, për ata që nuk e kanë respektuar izolimin e detyrueshëm shtëpiak.

Related posts

Ministria e Mjedisit: Po monitorojmë në vazhdimësi ndotjen e ajrit

admin

Përmirësohet infrastruktura në Kompleksin klinik “Nënë Tereza”

admin

Çulev: Ora policore nuk është ideale, por duhet të respektohet

admin

Hekuran Duka: Nëse pandemia zgjat, do të paraqiten problem sociale

admin

Maqedonia kërkon shfrytëzimin e fondeve IPA për luftën kundër virusit korona

admin

Qeveria e Maqedonisë: Karantinat shtetërore janë të sigurta

admin