Kodra e diellit dhe Mavrova zgjohen te mbuluar nga bora

Sot Kodra e diellit dhe Mavrova jane zgjuar te mbuluar nga bora e cila pritej nga dje qe te mbulonte keto pjese te Maqedonise.

Bora qe filloj nga oret e hershme te mengjesit si duket do te vazhdoj edhe diteve ne vijim dhe pritet nje intenzitet me i larte i bores ku pervec ketyre 2 qendrave turistike ka mbuluar edhe qytetin e Tetoves.

Related posts

Vendimet e Qeverisë nuk respektohen në teren, Inspektoratet regjistrojnë shkelje të shumta

admin

Spasovski, Osmani, Filipçe dhe Ademi në izolim shtëpiak

admin

Ende nuk dihet se si dhe kur do të hapen kafenetë dhe restorantet

admin

Dita e tretë e karantinës, Komisioni i Sëmundjeve Ngjitëse diskuton për masat

admin

Pjesëmarrja e parë e Maqedonisë së Veriut në takim të NATO-s, si anëtare e barabartë

admin

Covid-19, mjekët e infektuar apel për mbrojtje

admin