IDRIZ BAJRAMI KA NEVOJË PËR NDIHMË URGJENTE

Idriz Bajrami, ka nevojë për ndihmë. Ai është diagnostifikuar me sëmundje të rëndë të Leukemisë dhe ka nevoj për shërim jashtë vendit.

 Për momentin Idrizi ndodhet në një spital në Gjermani për kurim, mirëpo për trajtimin intenziv të metutjeshëm, nevojiten të holla në vlerë prej 73.550,66 euro.

Për më shumë klikoni në linkun e më poshtëm:  

https://www.gofundme.com/f/Semundje-e-Leukemis?utm_medium=copy_link&utm_source=customer&utm_campaign=p_lico+share-sheet

Related posts

APELI I METËS PËR QYTETARËT: MOS BËNI EKSPERIMENTE NË KËTO MOMENTE KRITIKE

admin

Presidenti i klubit të njohur kosovar: LDK më e keqe se coronavirusi!

admin

Pas vendimit të Qeverisë, sonte hapen gjashtë pika kufitare mes Kosovës e Serbisë për importin e lëndës së parë

admin

Përkrahje në luftimin e COVID-19, simboli i zemrës në qiellin e Kosovës

admin

Haradinaj flet për raportet e tij me presidentin Thaçi

admin

Presidenti Thaçi: Qytetarët dhe policia nuk janë të obliguar që ta zbatojnë vendimin e qeverisë sepse kështu bëjnë vepër penale

admin