Thaçi kërkon gatishmëri për shpalljen e gjendjes së jashtëzakonshme

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, përmes një postimi në Facebook, theksoi se në rast nevoje, institucionet duhet të jenë të gatshme që menjëherë të shpallin Gjendjen e Jashtëzakonshme.

Ai ka shprehur ngushëllime ndaj familjes së viktimës së parë nga koronavirusi në Kosovë.

Thaçi tha se qytetarët duhet të zbatojnë masat e vendosura dhe të qëndrojnë në shtëpi në mënyrë që të mos përhapet virusi.

“Ne duhet t’i ndihmojmë mjekët, duke qëndruar të mbyllur në shtëpitë tona dhe duke i zvogëluar mundësitë e përhapjes më të madhe të këtij virusi. Institucionet e shtetit duhet të jenë të gatshme, që në rast nevoje të shpallet menjëherë Gjendja e Jashtëzakonshme. Duke punuar së bashku do ta tejkalojmë edhe këtë sfidë”, tha ai.

Related posts

Tragjedia e familjes Roçi, varfëria ekstreme e 5 fëmijëve

admin

Këshilltari i Thaçit: Praktika e Venezuelës me dy qeveri u rrëzua nga Gjykata Kushtetuese

admin

Thaçi të dielën do t’i drejtohet opinionit

admin

Presidenti Thaçi sot vendos për njërën nga dy mundësitë, ose do të ketë qeveri të re, ose zgjedhje

admin

Fero dhe Arbenita ndahen përfundimisht?

admin

Takim i jashtëzakonshëm i liderëve të BE-së dhe PE-së për Kovid-19 dhe Ballkanin Perëndimor

admin