Rekomandim bankave që ti paguajnë pensionet deri më 28 mars

Qeveria i ka rekomanduar bankat që me herët të sigurojnë pagesën e pensioneve gjegjësisht deri para 28 marsit.“Zëvendëskryeministri për Çështje Ekonomike dhe Koordinimin e Dikastereve Ekonomike, Milla Carovska iu drejtua Asociaciont të Bankave të Maqedonisë së Veriut me një kërkesë për shkak të gjendjes së jashtëzakonshme me koronavirusin, që bankat të mundësojnë pagimin e pensioneve në pesë grupe të pensionistëve sipas vlerës së pensionit në ditët e punës nga 25 mars i vitit 2020. Pas marrjes së një njoftimit nga Asociacioni i Bankave të Maqedonisë së Veriut, Kabineti i zëvendëskryeministres Carovska ka propozuar dhe Qeveria ka pranuar t’u rekomandohet bankave afariste të sigurojnë pensione nga 28 marsi, qëndron në komunikatën e pre-shërbimit qeveritar.

Related posts

Koronavirusi rikthehet tek dy të punësuar në Spitalin e Kumanovës

admin

Ejup Alimi dhe Ismet Guri dënohen me nga 3 vjet e 6 muaj burg për manipulime zgjedhore

admin

Këshilli i Sigurisë mblidhet në Vilën presidenciale “Vodno”

admin

Maqedoni: Nuk do të ketë aplikim, qytetarët drejtpërdrejt do ti marrin kartelat pagesore

admin

Shumë largime nga puna në restorantet dhe kafenetë e Ohrit dhe Strugës

admin

Koronavirusi, mbi 1 700 raste aktive në Shkup

admin