Qeveria me Rregullore të ndryshuar për punën nëse ka nevojë do të mbajë seanca përmes internetit ose telefonit

Në rast të nevojës urgjente dhe të paanulueshme për mbajtje të seances së Qeverisë, presidenti mund ta hapë dhe drejtojë seancën me përdorim të mjeteve komunikuese (telefon dhe lidhje konferencore me përdorimin e internet komunikimit dhe mjeteve softuerike).

Kjo është një nga dispozitat e Rregullores së ndryshuar dhe të plotësuar për punën e Qeverisë, të miratuar në seance e djeshme.

Ndryshimi i Rregullores për punë parashikon edhe nëse ka nevojë urgjente dhe të paanulueshme, të mbajnë kolegjiume sekretarët shtetërorë, gjithashtu me zbatimin e mjeteve komunikuese.

“Sekretari i përgjithshëm mund ta hapë dhe drejtojë kolegjiumin me përdorimin e mjeteve komunikuese (telefon dhe lidhje konferencore me përdorimin e internet komunikimit dhe mjeteve softuerike), qëndron në pres-shërbimin qeveritar.

Konform ndryshimeve, në rast të nevojës urgjente dhe të paanulueshme për mbjajtje të seances të trupave punues të Qeverisë, kryetari i grupit punues mund ta hapë dhe drejtojë seancën me përdorim të mjeteve komunikuese (telefon dhe lidhje konferencore me përdorimin e internet komunikimit dhe mjeteve softuerike). mb/

Related posts

195 persona janë vendosur në izolim dhe 4 të tjerë në vetizolim në 24 orët e fundit

admin

Filipçe: Rastet e reja lidhen me tubime dhe ahengje gjatë 23, 24 dhe 25 majit

admin

Piku i pandemisë së virusit në vend, pas 2-3 javësh

admin

Regjistrohen 46 raste të reja me covid 19, në total 663

admin

Ziberi takon mësuesit e Çairit, premton rrogë minimale prej 600 euro

admin

Kriza ekonomike, qeveria pritet të huazon 570 milion euro

admin