Osmani me informata shtesë rreth orës policore

Zëvendëskryeministri Bujar Osmani ka dhënë informata shtesë në lidhje me orën policore.

Disa informacione shtesë:

– Lejet për qarkullim gjatë orës Policore i jep Ministria e informatikës dhe administratës, Sekretar shtetëror Adem Avziu.

– Bashkësia Islame sapo ma dërgoi listën e 276 muezinëve që do mund të dalin edhe përkundër orës policore,

– Marketet e natës ( për nevojat e punëtorëve shëndetësor, policisë, ushtrisë) mund të punojnë me atë që punëtorët duhet të shkojnë para orës 21:00 dhe të dalin pas orës 6:00

– Vendimet për masat restriktive merren në shtab të krizës dhe në Qeveri e jo në selitë e Partive Politike,

Related posts

Zjarr pyjor në mes Bllacës dhe Bllacës së Epërme

admin

Gjoba prej 5 000 eurosh për të arrestuarit në Hasanbeg

admin

Karaxhoski: Vendoseni maskën, jo nën mjekër por deri në hundë!

admin

Fajon: BE nuk mund ta tradhtojë përsëri Maqedoninë e Veriut

admin

Filipçe: Përdorim teste gjermane për Kovid 19, testimi masiv mund ta shtrembëroj pasqyrën

admin

Xhemaili: Çmimet e produkteve bazë të garantuara

admin