MPB ka ngritur 77 padi penale për shkeljeve të masave për mbrojtje nga coronavirusi

Ministria për Punë të Brendshme ka ngritur 77 padi penale që nga hyrja në fuqi e masave të qeverisë kundër coronavirusit.

Gjithashtu deri tek PTHP janë ngritur pesë raporte, ndërsa janë miratuar dhjetë shkelje të masave në bazë të ligjit për Ligjin për shkelje të rendin publik.

Përveç këtyre aktiviteteve, sektorët e punëve të brendshme në kuadër të Ministrisë së Brendshme po merren edhe me 604 vendime të paraqitura për izolim, si dhe 6.662 deklarata për vetizolim të qytetarëve tanë. Gjatë kontrolleve të izolimit, janë identifikuar pesë shkelje të vendimeve, ndërsa në bazë të deklaratave, gjegjësisht urdhrave për vetizolim janë konstatuar shkelje të vetizolimit në 105 raste.

Related posts

Orët policore, përjashtohen njerëzit që kanë nevoja urgjente shëndetësore

admin

Regjistrohen 44 shkelje të orës policore brenda 24 orëve

admin

Dimitrov: Nuk e kemi të qartë nëse BE-ja është serioze me ne

admin

BFI-ja pezullon të gjitha namazet në xhami

admin

Pacienti nga Tetova i paralizuar, Filipçe: Nuk e dimë si mund të jetë infektuar

admin

Shoqata e Gjykatësve do të dhurojë 20% të pagave në Fondin e Solidaritetit për Kovid 19

admin