Edhe doktor Iliri në mbrojte të administratorëve: Ulja e rrogave do ketë pasoja të paparashikueshme

Në një moment, kur qeveritë e shteteve të tjera mundohen me çdo kusht të lehtësojnë jetën e qytetarëve të tyre, zvoglimi i rrogave të administratës publike do të ishte një barrë e rëndë që kjo shoqëri në këtë moment nuk mund ta mbaj. Një gjë e tillë nuk do të ishte vetëm demotivuese për një shoqëri të izoluar në karantinë, por do të kishte pasoja te paparashikueshme.
Na duhet motivim dhe ndjenja e sigurisë dhe kujdesit nga shteti.
Jo demotivim..
#ilirhasani #corona #COVID19

Related posts

KRRE-ja kërkon mënyrë që të mos llogariten kamatat e faturave

admin

ASH e Tetovës kundër Adnan Nezirit: “Me humbësin e 2017-ës po vulosim humbjen edhe në 2020”

admin

Nuk respektojnë orën policore, arrestohen 102 persona

admin

Kosovë, 70 persona kthehen sonte nga Kroacia

admin

Reagime të shumta për punimet në çarshinë e vjetër

admin

Spasovski: Gjoba në të holla, por edhe me burg për ata që nuk do t’i respektojnë rekomandimet për mbrojtje

admin