Vazhdojnë punimet për asfaltimin e rrugës në Radushë

Drejtori i Ndërmarrjes Publike “Rrugët e Maqedonisë” Bekim Memeti vazhdon me angazhimin e tij maksimal në zona të ndryshme që ka të bëjë me infrastrukturën ndërsa në vijë të kësaj është duke punuar intensivisht në Radushë për ta përfunduar sa më parë këtë projekt.

Me këtë rast banorët e kësaj zone shprehën falënderim të veçantë për drejtorin Bekim Memeti i cili siç thonë ata çdoherë ka gatishmëri që të realizojë projekte në komunën e Sarajit.

“Ky projekt infrastrukturor ka rëndësi të madhe, jo vetëm për banorët e këtyre fshatrave por edhe për banorët që frekuentojnë nga vendet tjera. Kjo rrugë gjithashtu shërben edhe si rrugë që lehtëson lëvizjen drejtë Tetovës. Ndërmarrja Publike “Rrugët e Maqedonisë” gjithmonë do të jetë në shërbim të qytetarëve pasi ky është dhe qëllimi ynë si institucion”, është shprehur Memeti.TS

Related posts

MPJ: Deri tani janë kthyer 2 207 shtetas që kishin mbetur jashtë vendit

admin

Pandemia në Kumanovë: Shpëtimi i vetëm, karantina

admin

Filipçe: Mbani 2 metra distancë kur komunikoni me njerëz ose shkoni në market

admin

Kumanovë, 19 të infektuar pjesë e personelit mjekësor

admin

Koronavirusi, kallëzim penal për ish drejtoreshën e Klinikës për sëmundje të lëkurës

admin

21 persona thirren në bisedë informative për ngjarjet në Hasanbeg

admin